T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HATAY / HASSA - MAZMANLI HANOBASI İLKOKULU

OKUYORUM ÇOCUĞUMU KAZANIYORUM

Mazmanlı Hanobası ilkokulu Fedakar MORCALI nin önderliğinde Mazmanlı Bölgesindeki  okullarımızda "OKUYORUM ÇOCUĞUMU KAZANIYORUM" adlı proje başlatıldı. Projesi kapsamında 4 ayrı köyümüzde 150 velimize bilgilendirme toplantısı yapıldı.Proje kapsamında 20 günde bir kitap bitirilmesi planlandı.Annelerin çocuk eğitimine farkındalık oluşturmayı hedefleyen projeye Hatice Kübra TONGAR'ın BAĞIRMAYAN ANNELER"adlı kitap seçilerek; kitap  temin edilip velilere dağıtıldı.Altı mahalleyi kapsayan projede dört ayrı grup oluşturuldu. Gruplara gönüllü bayan öğretmenlerimiz başkanlık yapmaktadır. Velilerimiz kitabı okurken watsap gruplarına  başkanlık yapan öğretmenlerimiz kitapla ve çocuk gelişimiyle ilgili video ve yazılarla grubu canlı tutmaya çalışıyorlar.

Proje takvimi gereği 29 Mart salı günü velilerimiz ve öğretmenlerimiz çay saati ile kitabın değerlendirmesini yapacaklar.

 İkinci kitap olarak belirlenen yine Hatice Kübra TONGAR'ın çocuk gelişiminde 100 mucize çözüm kitabın temin çalışması başlamıştır.

12-03-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.03.2022 - Güncelleme: 12.03.2022 00:35 - Görüntülenme: 123
  Beğen | 0  kişi beğendi